Witamy w Portalu randkowym buziak.co.uk.




Drogi Użytkowniku !
W naszym regulaminie nie znajdziesz żadnych kruczków prawnych ! Nie wiążemy Cię żadną umową ! Sam decydujesz czy chcesz korzystać z darmowego konta czy też chcesz kupić konto Premium, które oferuje dodatkowe możliwości. Możesz wybrać pakiet, który Ci odpowiada lub pozostać przy darmowym koncie. Dla kobiet wprowadziliśmy całkowicie darmowe konto Premium. Natomiast dla mężczyzn cena konta Premium to ok. 6 zł miesięcznie przy opcji półrocznej lub na 1 miesiąc tylko 15 zł. Opłaty są jednorazowe (nie cykliczne). Pamiętaj - u nas nie wiążemy Cię żadnymi umowami i obowiązkowymi opłatami. Wykupienie konta jest całkowicie dobrowolne. Regulamin pod adresem buziak.co.uk/pl/terms-of-use.



1. Możesz zablokować użytkownika, który zachowuje się nachalnie.
Możesz zablokować otrzymywanie od niego: wiadomości, całusów, uśmiechów. Wystarczy zalogować się do profilu i wejść do: Moje konto > Moja poczta > Teraz otwórz wiadomość i obok nadawcy zobaczysz czerwony link zablokuj. Niechciany użytkownik zostanie dodany do Czarnej listy. W każdej chwili możesz odblokować takiego użytkownika usuwając go z czarnej listy.

2. Możesz sprawdzić kto Cię dodał do listy ulubionych użytkowników.
Konta Platinum oraz Prestige dają Ci możliwość sprawdzenia kto Cię lubi, kto Cię dodał do swojej listy ulubionych użytkowników.
Możesz to sprawdzić w: Moje konto > Moja poczta > Kto mnie dodał

3. Możesz sprawdzić kto Cię odwiedzał.
Sprawdź kto oglądał Twój profil wchodząc do zakładki: Moje konto > Moje statystyki

4. Możesz dodać do kontaktów Twoich ulubionych uzytkowników.
Dodaj do kontaktów . Użytkownik zostanie zapisany do Twojej listy dostępnej pod adresem: Moje konto > Moje kontakty. W każdej chili możesz usunąć użytkowników z listy.

5. Możesz dodać do własnego profilu ulubione filmiki z YouTube.
Dodaj filmiki pod adresem: Moje konto > Moje filmiki.

6. Usuwanie konta.
Zaloguj się do swojego konta (jeśli nie pamiętasz hasła to użyj opcji przypominania hasła).
Zakładka "Moje konto" -> "Ustawienia" -> "Usunięcie konta" - podaj hasło do konta i kliknij "Usuń".

7. Nie chcesz publicznie pokazywać swoich zdjęć ? Możesz dodawać Prywatne Galerie Zdjęć dostępne tylko dla wybranych.
Czym jest Prywatna Galeria ? Możesz dodać tutaj swoje prywatne zdjęcie i pokazać je jedynie wybranym przez Ciebie osobom.
Prywatne zdjęcia możesz dodać wchodząc w: Moje konto > Moje prywatne zdjęcia
Jeśli nie chcesz nie musisz prezentować go wszystkim. Gwarantujemy wysoki poziom bezpieczeństwa oraz poufność powierzonych danych. Zapewnij sobie anonimowość i jednocześnie pokaż jak wyglądasz osobie na której Ci zależy. Możesz w dowolnym momencie odebrać dostęp określonej osobie. Po co wysyłać zdjęcia e-mailem ? Dużo szybciej i sprawniej pokażesz je w zabezpieczonej prywatnej galerii.
Używamy cookies w celach świadczenia usług i statystyk. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że cookies będą one umieszczane na Twoim urządzeniu. Dowiedz się więcej.